Bel voor een afspraak: 0313-472878   |   info@elektrischestep.nl

Camping, Caravans

Tante Paula op en rond de Camping

Heerlijk, camperen in een caravan of een camper! Je staat op een Camping in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Tjechië, Spanje of Engeland. Genieten van de natuur en dan is het fijn als je met een goed vervoersmiddel dat niet al te veel weegt op pad kunt.

Caravans, camper, campercaravans, camping, opvouwbare step, huur camper, opklapbaarcamper, caravans, vakantie, campercaravan, opklapbaar, makkelijk mee te nemen elektrische step

De Tante Paula elektrische step is zo'n fantastisch voertuig, een snorfiets met een blauwe kentekenplaat. RDW Goedgekeurd voor héél Europa! Een snorfiets met een uitgesproken karakter. Je kunt met deze elektrische snorfiets snel op stap. De Tante Paula Ferdinand ll elektrische step weegt maar 38 kg incl. accupakket. Je kunt hiermee max 30 km afleggen en kunt dus lekker toeren. Een extra accu is tevens te koop en hierdoor kun je de actieradius nog verder verhogen. Heb je een Adria camper, Arca camper, Borat Trailer of huur je een camper of campercaravan.  Er is altijd plaats voor de Tante Paula elektrische step/scooter.

Je kunt hem altijd kwijt, hij is opvouwbaar en dus zelfs makkelijk in het kleinste hoekje te plaatsen. Heb je een Erika, Fendt, Dethleffs, Hobby, Kip, Knaus, Adria of Bürstner Caravan, ook dan kun je de Tante Paula elektrische snorfiets altijd kwijt.

Heel belangrijk: de Tante Paula elektrische scooter is gewoon te plaatsen op een fietsendrager, achterop of voorop de dissel. Het is goed om te weten dat de accu van de Tante Paula step zeer snel verwijderd kan worden zodat het gewicht van de step daalt naar 28 kg, een groot voordeel natuurlijk. Als je 2 Tante Paula elektrische steps hebt, kun je samen geweldige tochten maken op en rond de camping.

camping, caravans, campercaravans, campers, scooter, opvouwbare fiets, opklapbaarcamping, campers, caravans, opvouwbare fiets, adria caravan, hobby caravan, campercaravans

camping, caravans, campers, campercaravans, dethleffs, Eriba, Fendt, Hobby, Kip, Knaus

De Tante Paula elektrische scooter/step/snorfiets wordt door veel mensen dagelijks gebruikt. Je kunt er snel en goedkoop mee rijden. Een krantje halen, een paar boodschappen, een brief posten of gewoon een fijne tocht door de stad of door de natuur. De Tante Paula step staat altijd startklaar en je kunt op een snelle manier de omgeving verkennen. Dit wordt door steeds meer mensen opgepikt. Het rustgevende gevoel van de degelijke kwaliteit en de zekerheid dat je met een RDW goedgekeurd vervoersmiddel rijdt geeft een geruststellend gevoel.

De Tante Paula step is reeds overal geweest, campings in Duitsland, campings in Nederland, in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en ook op campings in Engeland. Kom je op de camping aan dan is het fijn om de omgeving te verkennen en hoe kan dit prettiger dan met een Tante Paula elektrische step.

De elektrische step wordt steeds meer ontdekt, hij is licht, stabiel, makkelijk te hanteren en je kunt er een behoorlijke afstand mee afleggen. Voor vele gelegenheden een uitstekende keuze. Fun, plezier en een leuke rit is verzekerd! Wij hebben door geheel Nederland tankstations gemaakt waar u uw accu gratis kunt bijladen. Smart Move heeft het initiatief genomen om deze oplaadpunten voor u te organiseren, er zijn er reeds 430 door alle provincies van ons land. Over het algemeen zijn dit Horecagelegenheden waar u bij een bezoekje gebruik kunt maken van de fantastische service om de accu van uw elektrische voertuig weer bij te laden. U vindt alle informatie hier: www.iohotspots.nl

Erika caravans, Camping Nederland

Fendt caravans, Camping Frankrijk

Dethleffs caravans, Camping Italië

Hobby caravans, Camping Oostenrijk

Kip caravans, Camping Spanje

Knaus caravans, Camping Engeland

Adria caravans, Camping Kroatië

Bürstner caravans, Camping België