Bel voor een afspraak: 0313-472878   |   info@elektrischestep.nl

Snorfietsen

Snorfietsen.

De snorfietsen zijn terug en hoe. Mede door het succes van dé snorfiets allertijden, de Solex en natuurlijk ook de Spartamét zijn de snorfietsen op dit moment erg gewild.

Wat is eigenlijk een snorfiets? De snorfiets is een motorvoertuig met een maximale constructiesnelheid van 25 km/h. Het voertuig kan door verschillende motoren aangedreven worden. In verleden tijd was dit altijd een benzinemotor van 50 cc of minder. Maar sinds kort is daar een nieuw voertuig bij gekomen en dat zijn de elektrische voertuigen. Deze voertuigen worden voorzien van een elektromotor en daar is onze Tante Paula elektrische step ook een voorbeeld van. De elektrische step wordt vaak vergeleken met een scooter. In feite is dat ook zo want onze steps of scooters wat u wilt, worden voorzien van een blauwe kentekenplaat en u dient deze steps te verzekeren. Het zijn dus gewoon snorfietsen.

Het rijden met snorfietsen heeft één groot voordeel. Je hoeft op snorfietsen geen helm te dragen, je hebt géén helmplicht. Dat betekent in de praktijk dat je een snorfiets snel kunt pakken, je hoeft niet eerst een helm op te zetten. Je bent dus sneller weg, je houdt je kapsel in model omdat je geen helm hoeft op te zetten en de wind waait lekker door je haren! Omdat je geen helmplicht hebt, zijn snorfietsen voor veel mensen een ideaal vervoersmiddel.

  
  
  

Wat betekent het om met een Tante Paula elektrische snorfiets te rijden? Er zijn vele voordelen aan het rijden met deze snorfiets te weten:

 • milieuvriendelijk
 • goedkoop, je rijdt een jaar lang voor € 25,- aan stroomkosten  
 • bijna geen onderhoud
 • simpel te besturen, gemakkelijk te manouvreren, handig in de stad
 • gemakkelijk te parkeren (gratis)
 • neemt weinig ruimte in
 • leuk, fun, plezierig
 • kwalitatief zeer hoogwaardig (made in Germany!!)
 • geen olie nodig, geen benzine nodig
 • direct te gebruiken, u hoeft niet te starten, hij is direct klaar voor gebruik
 • een snorfiets als geen ander, erg opvallend, erg sympatiek, erg vooruitstrevend
 • zeer compleet geleverd met voorvering, achtervering, voor- en achter schijfrem, spiegel, grote koplamp, remlicht en achterlicht in 1 unit, mandje, contactslot, lichtschakelaar, claxon enz... 

Drie meiden op elektrische step van Tante Paula

Een elektrische snorfiets heeft verder als voordeel dat hij ook veel gebruikt kan worden voor snelle ritten. Je bent met een electrische snorfiets zoals deze Tante Paula elektrische step heel snel in de stad en je kunt veel sneller zijn dan een auto. Dit komt omdat je vaak direct kunt wegrijden, je hoeft natuurlijk geen gordel om te doen als je met deze snorfiets gaat rijden. Een ander voordeel is het feit dat je via de fietspaden kunt rijden en dus meestal veel directer en sneller de binnenstad kunt bereiken. En eenmaal op de bestemming aangekomen heb je geen parkeerplek nodig en dus kost het parkeren je ook niets. Dat is het fijne van snorfietsen. In Amsterdam betaal je op dit moment al zo'n € 5,- per uur in de binnenstad voor een uurtje parkeren. Tel uit je winst.

Een elektrische snorfiets zoals de Tante Paula step heeft zoveel mogelijkheden dat het de moeite waard is de koop ervan te overwegen. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier en nut zult hebben van deze fantastische nieuwe step. Bent u toe aan een nieuwe stap (step)?

Bestel Nu !!