Bel voor een afspraak: 0313-472878   |   info@elektrischestep.nl

Elektrische fiets

Elektrische fiets, electrische fietsen, elektrische fietsen met

Een alternatief voor de elektrische fiets is de elektrische step:

Electrische fietsen zijn fietsen met iets extras's. Deze elektrische fietsen met een extra iets zijn buitengewoon praktisch en succesvol. In Nederland worden de laatste 3 jaren elk jaar minimaal 150.000 stuks elektrische fietsen verkocht. Velen zijn echter nog geheel op de hoogte van de grote voordelen van dit fenomeen. Fietsen met een elektrische fiets gaat erg makkelijk. Je wordt geholpen door de extra kracht van een motor en een accu. Bij de meeste electrische fietsen is dit in te stellen. Je kunt hierdoor zelf bepalen of je geholpen wilt worden of niet en in welke mate.

Velen die een elektrische fiets berijden zetten de ondersteuning eerst uit en dan als ze wat verder gefietst hebben wordt de ondersteuning ingeschakeld. Dit is het fijne, je kunt het zelf geheel regelen.

In de praktijk blijken de koper en berijders van een elektrische fiets met ondersteuning méér kilometers te maken dan voor de tijd dat men nog geen elektrische fiets had. Echte cijfers geven aan dat de personen met een elektrische fiets liefts 4 maal zo veel fietsen als voor de tijd!

Dit laatste is geheel onbekend bij de meeste mensen, hieruit blijkt dus dat men veel meer gaat fietsen met een elektrische fiets en dat is natuurlijk van zeer groot belang voor de gezondheid en het algemene welbevinden. Een verrassende ontwikkeling, dat wel in ieder geval.

Kun je nu niet meer fietsen, dan is zo'n prima step van Tante Paula een prima oplossing.

Elektrisch fietsen is plezierig en u rijdt al heel snel een behoorlijk tempo. Om 25 km/h te rijden is totaal geen probleem. Het gaat bijna van zelf. De elektrische fiets verzorgt een soepele snelheid en regelt tot maximaal 26 tot 27 km/h een fijne ondersteuning. Vaak blijkt dat mensen een voorkeur hebben voor een bepaalde mate van ondersteuning. Dit is vaak geheel persoonlijk in te stellen. Ieder zijn eigen stand, het kan tenslotte allemaal.

Wat ook leuk is aan de elektrische fietsen is het feit dat je ook makkelijk een heuveltje kunt pakken. Je stelt de fiets in op volle kracht en voila.. het gaat bijna vanzelf.

Merken die veel verkocht worden zijn Sparta Ion, Gazelle, Batavus, Giant en Koga Miyata.