Bel voor een afspraak: 0313-472878   |   info@elektrischestep.nl

De electrischestep

De electrische step, electrische steppen, electrische steps, elektrische steps.

Deze pagina gaat over onze electrischestep. electrische step en e step kun je namelijk op vele manieren schrijven. Sommigen schrijven het aan elkaar zoals elektrischesteps, electrischesteps, elektrischesteppen of gewoon electrichesteppen, maar ook elektrisch. De meeste mensen schrijven het anders dan het eigenlijk zou moeten zijn namelijk e step. Scooter 2008 of scooter 2009 of elektrisch maakt eigenlijk niet zo veel uit, het gaat erom dat de elektrische step een fantastisch milieuvriendelijk vervoersmiddel is dat het verdient om populair te worden. je rijdt namelijk elektrisch. Je kiest namelijk minder voor de auto en meer voor de step en scooter 2009. De elektrischesteps worden gebruikt voor de korte afstand, je kunt elektrisch gewoon snel voorbij. De e step wordt even gebruikt om even boodschappen te halen, naar de sportvereniging te gaan of te gaan buurten. De electriche step is een mogelijkheid indien je een electrische step wilt kopen, de elektriche step wordt vaak te koop aangeboden en het is wel belangrijk om te kijken of je wel de juiste step  of e step, e-step hebt gekocht. Ook zijn er wel mensen die een motor scooter hebben gekocht. Ook voor deze mensen, die met de motor scooter dus,  zijn er andere mogelijkheden. Velen willen graag elektrisch rijden. DE ELEKTRISCHE STEP ALS MINDERVALIDE VOERTUIG OF INVALIDE VOERTUIG is ook mogelijk, zonder kenteken maar verzekerd als scootmobiel en als zodanig erkend. dus is dit de e-step geschikt voor op voetgangers gebied, winkelcentra's of promenades

Toch een heel ander gezicht dan een retro scooter, een holleeder scooter of een grote Kreidler of zoiets. Zo kan het dus ook. Een retro scooter is wel heel erg leuk maar dit heeft wel iets zeer bijzonders! Scooter 2009 of e step?

Veel mensen willen een elektrische step kopen, er is wel een electriche step te koop en de electrische step kopen kun je overal, maar de echte elektrische step is de Tante Paula electrische step. Ook de elektriche steps komen wel voor of e step. Ja, er zijn veel verschillende schrijfwijze's en je kunt zelf kiezen voor elektrische, elektriche steps of anderzins. Velen kiezen voor elektrisch.

Wie wil er dan nog een retro scooter, je kunt je holleeder scooter hiervoor toch wel zeker inruilen. Het is echt de moeite waard om eens te kijken naar iets anders dan een retro scooter.

Wat ook voorkomt is het volgende  e step, elektrische stepjes, electrische stepjes, elektriche stepjes en electriche stepjes. Sommigen hebben het over brommers scooters en dat soort zaken of mio scooter en wij leveren alleen elektrische scooters. De Mio scooter is best wel leuk maar brommers scooters zijn niet ons ding. Scooter 2008. Wij denken dat elektrische steps steeds meer gaan voorkomen.

SFM Oliver goedgekeurde elektrische step voor op de openbare weg als snorfiets.

De SFM Oliver is de opvolger van de Tante Paula Maximilian die vanuit Duitsland niet meer leverbaar is. SFM staat voor "Sachs Fahrzeug und Motorentechnik", dus de Oliver behoort bij de Sachs groep wat uiteraard van oudsher een zeer bekend merk is. De Oliver is zeer krachtig met zijn 500Watt motor, licht van gewicht en gemakkelijk te berijden. Dit is strikt genomen geen Tante Paula maar is grotendeels identiek met hetzelfde frame en aandrijflijn alleen dan met hier en daar andere onderdelen en een 500Watt motor. Door de typegoedkeuring is deze scooter goedgekeurd voor alle EU-landen en mag dus binnen Europa op alle openbare wegen worden bereden. De SFM Oliver wordt gezien als snorfiets en daarom is een helm dragen niet verplicht.

• 36V 500Watt elektromotor, 25 km/uur topsnelheid (dus geen helmplicht)
• Actieradius van 20-25km met Lood- of 12 Ah Li-Ion-, 30-40-60 of 80km met de verschillende Li-Ion batterijen
• Tandwielkast aandrijving dus geen ketting of onderhoud
• Verlichting, schijfremmen en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 32 cm luchtbanden met weg-profiel, spiegel, toeter en snelheidsmeter

Standaard uitvoering (12Ah lood):€ 1399,- (zwart of blauw direct leverbaar)
Lithium 12Ah uitvoering:€ 1699,- (zwart of blauw direct leverbaar)

Lithium 20Ah uitvoering:€ 1999,- (zwart of blauw direct leverbaar)
Lithium 30Ah uitvoering:€ 2299,- (zwart of blauw direct leverbaar)
Lithium 40Ah uitvoering:€ 2599,- (zwart of blauw direct leverbaar)
Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten en kenteken en rijklaar maken.
Voor het kenteken rekenen wij  100.00
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook!