Bel voor een afspraak: 0313-472878   |   info@elektrischestep.nl

Contact Welkom

Welkom

Aan wie denk je als je uit bed stapt? Tante Paula…
Goed, dan wordt dat de naam voor onze nieuwe elektrische step. De 2 Duitse uitvinders hebben het steppen van hun Tante Paula geleerd. Dit heeft geresulteerd in de
Tante Paula elektrische step. 


Dit is waar gebeurd, het is een bijzondere naam voor een bijzonder product.

Zoals u ziet is ook de Verpleegster van het Spaarne Ziekenhuis te Hoofddorp dagelijks onderweg van patiënt naar patiënt met de Tante Paula elektrische step!

Ook bij Defensie weten ze wat de Tante Paula step in zijn mars heeft! De Tante Paula Ferdinand ll elektrische step wordt ingezet in het Militair Revalidatie Centrum te Doorn bij vele werkzaamheden. Geruisloos door de gebouwen en over het uitgestrekte terrein. Eén ding is duidelijk: een Tante Paula step voelt zich overal thuis!

 Theo op zijn Tante Paula step, hij rijdt door het gehele Militair Revalidatie Centrum te Doorn  Defensie rijdt met de Tante Paula step over het terrein te Doorn


Dit is de nieuwste aanwinst van Tante Paula, de Maximilian ll. Klik hier voor alle informatie!

This text will be replaced

Attentie: in Nederland is er géén helmpicht voor de Maximilian!

 
elektrische step

Tante Paula is een elektrische scooter/step die alle grote tests in Duitsland heeft gewonnen en als meest betrouwbare en praktische vervoersmiddel uit deze toch altijd zware beproevingen gekomen is. De reden hiervoor is dat de Tante Paula scooter/step een zeer sterke motor heeft, een goede accu bezit, simpel te bedienen is en gemakkelijk mee te nemen. De Tante Paula elektrische step/scooter is officieel een snorfiets. U kunt met deze step deelnemen aan het verkeer, u rijdt op het fietspad en u kunt dus ook gebruik maken van alle fietsroutes. Het is zeer ontspannen om op deze elektrische step te rijden want u hoort bijna niets, de step is zeer stil.

 

Een elektrische scooter heeft veel grote voordelen. De elektrische scooter is stil, schoon en direct te gebruiken. U hoeft een elektrische scooter/step niet aan te trappen of op een andere manier aan te trekken of zo. Een elektrische scooter kan direct aangeschakeld worden door de contactsleutel om te draaien. De electrische scooter is dan meteen te gebruiken, u kunt meteen wegrijden. Dit heeft ook het voordeel dat je niet bezorgd hoeft te zijn dat je met een koude motor wegrijdt. Dit is geen probleem voor de elektrische snorscooter/step.

Natuurlijk kun je met de elektrische scooter overal op het fietspad rijden en daardoor kun je lekker relaxed touren. Omdat de scooter bijna geen geluid maakt is het rijden op de elektrische scooter altijd een genoegen.

De Tante Paula elektrische step heeft zich ook in de praktijk bewezen en is dan ook een geweldige oplossing voor vele momenten. Altijd snel weg met deze elektrische step, gemakkelijk te berijden. Een fantastische manier van vervoer voor de korte afstand. Een extra lage instap, een laag gewicht, hij neemt weinig ruimte in, past in bijna elke kofferbak. Past zeker in de garages van caravans en campers.

De Tante Paula elektrische step is ook een uitstekend vervoersmiddel om reclame mee te maken, u valt gegarandeerd op!

Bent u klaar voor de volgende st(a)ep? Wij helpen u graag verder:

Profile Sonneveld, Gasthuisstraat 20 te Doesburg

Info@elektrischestep.nl

Tel: 0313-472878